03.04.11
jasonalami.com

KLASHY ANALOGUE MIX

02.04.11
soundvenue.dk

Stemningen var i top, da festkollektivet Klashy fredag aften lagde Råhuset på Vesterbro ned med et storslået fredagsrave, der både bød på dj-konkurrence og undergrundsrappere, mens blandt andre Fagget Fairys og Lortehænderne fyrede op bag pulten. Se billeder fra festen og læs publikums reaktioner her.

29.03.11
Kubik.kk.dk

Vi vil gerne bidrage til at få de nye DJ talenter fra den danske undergrund frem, og har derfor valgt at sætte rammerne op for en svedig konkurrence. Vi garanterer masser af uspoleret ung energi og eksperimenteren.

29.03.11
cover.dk

Pandananas - På fredag holder KLASHY fest i råhuset på vesterbro! Hvad: Klashy x Revenge of the panda Hvor: Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, København V Hvornår: Fredag 1. april kl. 21:00 Hvordan: 60 kr,- i døren

28.03.11
soundvenue.com

Klashy inviterer til fest på Vesterbro - Selv om der endnu er et par måneder til Distortion atter går løs i Københavns gader, kan du få en forsmag på stemningen, når Klashy på fredag sparker foråret i gang med fest i Råhuset på Vesterbro.

28.03.11
themeat.dk

Klashy-kollektivet skyder foråret igang fredag den 1. april til Vesterbro Part 2: Revenge of the Panda. Festlighederne kommer til at foregå i Råhuset på Onkel Dannys Plads 7, og til at sørge for musikken har Klashy, som altid sørget for et sublimt line-up bestående af Fagget Fairys, SexyLazer fra Island, Pelle (kendt fra White Pony og Specktors), Phase 5, Kesi, Sugarbois, Ohboy! og sidst men ikke mindst Lortehænderne.

28.03.11
wicked.dk

Klashy: Vesterbro part 2 // Revenge of the Panda - Så er det tid – Klashy sparker foråret igang med en lækker fest i Råhuset på Vesterbro! Friday, April 1 at 9:00pm – April 2 at 4:00am) Lineup: Fagget Fairys SexyLazer (Iceland) Pelle (White Pony//Specktors) Phase 5 (Alis) Kesi LIVE (B.O.C) Sugarbois (Klashy Rec) Ohboy (IR) Lortehænderne (Rust) Legeland hostet af Lortehænderne Entre: 60 kr.-

28.03.11
syvogfirs.dk

å er det tid – Klashy sparker foråret igang med en lækker fest i Råhuset på Vesterbro! Lineup tæller blandt andre Fagget Fairys, Pelle kendt fra White Pony og Specktors, Phase 5 og Lortehænderne. Finalen i Klashy “Bedroom Superstar Dj Konkurrence” vil blive afholdt fra 21-23, med lækre priser i baren og den sejeste jury.

16.03.11
artrebels.com

Our good friends at KLASHY have started a nationwide search for new up-coming talented DJ’s. I salute them for their dedication to find and help new young talent!

13.11.10
kennethnuigen.blogspot

Sidste weekend holdte Klashy deres 3 års fødselsdag i Carlsberg området, jeg var selvfølgelig dernede for at dække det for Soundvenue og eftersom jeg næsten har dækket alle deres fester siden dag 1, så var det ret oplagt at jeg også tog denne med:-D

05.11.10
Fat Berris Blog

Klashy’s 3 Years Birthday Rave Party - If you were at Distortion this summer then you probably remember how Baba Black blew the whole street away with their crazy dj set (if not then see the video). It’s not often that you see a crowd go crazy and party as if there were no tomorrow.

02.06.10
Cover.dk

Banke banke på og udenfor står Distortion og lokker med organiseret ballade. Det københavnske nattelivs enfant terrible har vokset sig stor, er blevet rigtig gode venner med kommunen og politiet og vil i år fejre 10-års fødselsdag med flere gæster end nogensinde før.

02.06.10
Copenhipster.dk

Under sidste års Distortion kunne man følge ca. 20 Klashy prospects fra Det frie Gymnasium skubbe cutting-edge partycrewets campingvogn fra stenbro til stenbro. I år har Klashy investeret i en stor antik kampvogn, hvilket betyder at vi må forvente mindst 40 purunge clubkids spændt for vognen, mens Klashy-guderne iklædt en dyrepark i bomuld raver sig helt op i toppen af The Party Mayors Byråd.

01.06.10
Soundvenue

Fra i morgen går det endnu engang løs i de københavnske gader, når Distortion indtager det meste af byen og omdanner den til én stor fest. Bag sådan et arrangement er der naturligvis en masse kræfter, og en af dem er festkollektivet Klashy, der består af syv unge gutter fra København.

16.05.10
kennethnuigen.blogspot

Jeg blev her igår inviteret til en premiere på Klashy's Dokumentar, som Augusta Glahn Abrahamsen og Søren Rye stod bag. Derefter var der naturligvis en after-party, som samtidigt også var en warm-up fest til årets kommende Distortion!

16.05.10
Fredesblog.dk

I går var jeg til Klashy fest på Axeltorv og inden en screening af Klashy x Distortion doku i Vester Vov Vov, men mere om det senere på ugen.

13.05.10
Actionhygge.com

Så er vi ved at banke rusten af undervognen, og finde raver sandalerne frem, for sommeren kommer, og det elsker vi!

02.05.10
oevoev.wordpress.com

Jeg spurgte tidligere på dagen Klashys fotograf Lasse – ham med det Bornholmske efternavn – KOFOD, om jeg måtte låne nogle af hans billeder fra deres “Bornholm of Doom”-tur. Svaret var JA.

30.04.10
Politiken.dk

Politiet måtte i nat rykke ud til Villa Nova i Rønne Nord to gange. Første gang var der alt for meget gang i musikken, og da betjentene nåede frem til området omkring kl. 23.30, var de ikke i tvivl om, at der skulle skrues kraftigt ned, oplyser politiets vagtchef.

08.04.10
oevoev.wordpress.com

OevOev modtager længe ventet post fra Frederik Kragh (SugarboiS), som spiller til det fantastiske villa nova arrangement den 29. april.  Mailen havde overskriften “sæd i din mund”

10.08.09
kennethnuigen.blogspot

Efter Receptionen og modeshowet, så var det tid til lidt fest. Jeg havde ovenpå alt arbejdet, også lovet drengene fra Klashy at kigge forbi deres fest

06.08.09
housemusik.dk

Vi har kapret skibet Stubnitz ved Langebro og fyrer op for et linup der sparker røv, 3 scener og et action betonet kærlighedsrave med klap for øjet.

02.07.09
Stoejblog.dk

SoupaNatural og Klashy på Roskilde Festival

08.06.09
spotding.com

Klashy Camper at Blågårdsplads

07.06.09
No41.dk

Tak for en fantastisk omgang Distortion. I aftes lukkede og slukkede Klashy på Enghavevej 80!

02.06.09
Cover.dk

Havde vi sat forventningerne for højt? Var vores romantiserede forestilling om Distortion fra sidste år lidt for blåøjet?

30.05.09
No41.dk

I aftes var der pre-fest for Distortion, i DR byens koncerthus. Det var der egentlig ikke så meget ved, men Klashy-drengene, der havde taget opstilling udenfor, forstod at skabe en fest.

16.05.09
hello copenhagen

Pack your basket with cold beers and delicacies and say hello to one of the summer’s busiest party monkies, the Klashy Camper.

17.01.09
megamind.se

Så er det tid til at fejre det nye år på ægte Klashy manér med endnu et fuldstændig sindssygt party bash!

16.10.08
housemusik.dk

klashy. kaos. 16. oktober. kødboderne. 18. ja. tak.

04.04.08
Cover.dk

Festkollektivet Klashy! har stukket hovederne sammen med kunstnergruppen ArtyFarty og overtager i aften fredag Enghave Plads og Basement på Vega under navnet Vesterbro Edition.

31.03.08
aok.dk

Vesterbro Edition - Så er det forår! Fredag er der udendørs fest på Enghave Plads

25.01.08
aok.dk

Space Jam night. Festarrangør- og dj-kollektivet Klashy indtager Kødbyen.